Webstock este un eveniment care oferă posibilitatea remarcării proiectelor care au un impact social, educațional în social media, prin nominalizările și premierea celor mai de impact proiecte.

Anul acesta se vor premia, la diverse categorii, proiectele create în anii 2016 – 2018 și sunt mândră să particip în calitate de blogger acreditat la evenimentul ce va avea loc pe data de 5 octombrie. Este prima dată când particip la un astfel de eveniment. Se anunță un eveniment special, acum aniversându-se 10 ani de când se organizează acest eveniment care pune în prim- plan ideile creative, pe autorii lor și campaniile de promovare pentru creșterea educației și a calității ”influencer-ilor” din social media. Cititorii, respectiv publicul merită să primească informații calitative, educaționale. Un astfel de eveniment creează ”competiție” în realizarea celor mai eficiente știri, articole, site-uri și proiecte pentru creșterea nivelului educațional din Romania, indiferent de ce domeniu vorbim. Ca și client, dacă pot spune așa, am pretenția de a primi informații obiective și utile, iar cu cât există mai mare atenție pe calitatea serviciilor livrate clienților, cititorilor, agreez și aplaud astfel de inițiative. În astfel de evenimente se pun bazele valorilor sociale care cred că de ceva timp au fost inversate prin ceea ce se promovează în mass- media.

Webstock va avea loc în București la JW Marriott Hotel.  Încă se poate solicita acreditare la eveniment, pe site-ul oficial: http://www.2018.webstock.ro/participare.php#top, iar înscrierile sunt, în continuare, deschise.

Sunt curioasă să întâlnesc cât mai mulți oameni valoroși care au adus, în acești ani, valoare publicului său și să interacționăm.

Așa că vă aștept la un eveniment cu multe surprize din partea organizatorilor evenimentului, astfel că ne vedem pe 5 octombrie!

Dacă vrei să ai parte de eficiența administrării și investirii banilor precum o fac oamenii prosperi, alătură-te lor!

Articole Recente

Lasă un Comentariu

Contact Us

Pentru orice fel de informații sau stabilirea unei întâlniri vă rugăm să ne contactați.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search