Dacă ai trecut printr-o perioadă în care te-ai întrebat cum să faci mai mulți bani, cum să poți ieși din cursa șobolanului și să nu mai fii nevoit la final de lună să te împrumuți, acum ai posibilitatea să te oprești, să iți pui pe hârtie obiectivele financiare, balanța de venituri – cheltuieli personale și să iei o decizie cu privire la administrarea banilor tăi.

Dacă vrei să ai parte de eficiența administrării și investirii banilor precum o fac oamenii prosperi, alătură-te lor!

Dacă și tu vrei să afli care este cea mai bună soluție pentru obiectivele tale financiare, dacă ești la momentul în care te întrebi ce se întamplă acum pe piață și dacă este bine să investești, dacă te preocupă nevoia de a avea bani puși deoparte, însă nu știi ce ai putea face, care sunt acele metode de economisire care să te ducă la a avea bani și a trece cu bine peste situații neprevăzute și posibile crize financiare, poți programa acum o discuție de consultanță financiară.

ic1

Economisire

Îți dorești o casă a ta? Te gândești cum va arăta viitorul copilului și care este cea mai eficientă soluție pentru protecția financiară a viitorului lui?

ic2

Investiții

Îți dorești să afli cum să investești inteligent banii economisiți astfel încât să se înmulțească în timp?

Vei primi sfaturi și recomandări nu doar din postura unui specialist, ci a unei persoane cu experiență în economsirea și investirea banilor săi într-un mod usor și sigur, pentru că eu am o regula principală, chiar singura: Niciodată să nu pierzi bani. Chiar dacă am împrumutat cu bani diferite persoane și am ajuns să pierd în final acei bani, niciodată nu am pierdut bani economisind sau investind.

Dacă și tu vrei să implementezi în viața ta reguli și obiceie ale oamenilor bogați, poți discuta acum cu un specialist. Regula cu a nu pierde bani a spus-o Warren Buffett, doar că deși nu sunt la nivelul lui, am conștientizat-o de timpuriu. Mai este o vorbă românească: nevoia te învață. Și mai bine înveți pe pielea ta decât să le citești și niciodată să nu le aplici.

Dacă consideri că ai nevoie să discuți cu un specialist în domeniul finanțelor personale și investiții te invit să aplici la o consultanță financiară 1:1 gratuită. În cadrul discuției vei afla:

 • cum să alegi o soluție potrivită și totodata sigură pentru îndeplinirea obiectivelor tale financiare
 • cum să monitorizezi investiția și evoluția ta financiară pentru a fi pe drumul stabilit
 • cum să ai o siguranță financiară folosindu-te de banii pe care deja îi caștigi
 • cum să obții dobânzi bune la banii economisiți
 • cum să îți investești banii eficient și să caștigi și în timp de criză

Ce nu vei afla în cadrul discuției noastre:

 • cum să faci din 1000 de lei 100.000 de euro într-un timp scurt
 • în ce metode speculative să îți investești banii
 • cum să ajungi să devii bogat peste noapte fără prea mare efort, timp și bani
 • care sunt business-urile în care poți investi pentru a îți dubla profitul

Testimoniale

 • Nu cred că voi putea transpune în cuvinte recunoștința mea pentru ajutorul oferit de Roxana Bucur. "Dă un pește unui om și îl vei hrăni o zi, învață un om să pescuiască și îl vei hrăni o viață”. Mi-a dat disciplina necesară pentru a învăța să economisesc și  astfel mi-am creat o plasă de siguranță care m-a ajutat în cel mai critic moment din viața mea. Viitorul arată deja mult mai bine pentru mine. Îți multumesc!

  Angelica, București

Programează o întâlnire

Programează o întâlnire. Alege o zi și o oră disponibilă, scrie cu atenție datele tale și de restul mă ocup personal.

În cazul în care ai făcut programarea, în calendar nu va mai apărea disponibil intervalul orar solicitat, iar tu vei primi un e-mail de confirmare a întâlnirii.

Important: ora este ora Bucureștiului. În cazul în care ești în altă țară, atunci te rog să verifici fusul orar.

Datele tale vor ajunge doar la mine, nu vor fi publice, nimeni nu va putea vedea informațiile tale sau faptul că ai făcut o programare.

2545559

Calendar

aprilie 2021
lun mar mie joi vin sâm Dum
2930311234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293012
Contact Us

Pentru orice fel de informații sau stabilirea unei întâlniri vă rugăm să ne contactați.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search