Să economisești pentru ”zile negre” este cu siguranță o sintagmă pe care fiecare dintre noi, de foarte multe ori, a auzit-o mai ales din generație în generație. Ce este diferit în prezent însă, spre deosebire de anii trecuți, este faptul că acum avem posibilitatea de a ne educa și de a ne îmbogăți cunoștințele financiare, astfel încât să putem exploata la maxim resursele pe care le avem. Pe scurt, consultanța financiară este modul perfect de educare, care îți poate oferi avantajul de a înțelege exact ce anume ai de făcut, pentru a-ți asigura un trai mai bun sau o sursă de bani pentru viitor.

Este firesc să ne dorim să economisim și să ne putem bucura totuși de stilul de viața cu care suntem obișnuiți. Dacă și tu simți același lucru, atunci este cert că a venit momentul să apelezi la servicii de consultanță financiară.

ic1

Economisire

Îți dorești o casă a ta? Te gândești cum va arăta viitorul copilului și care este cea mai eficientă soluție pentru protecția financiară?

ic2

Investiții

Dorești să afli cum să investești inteligent banii economisiți, astfel încât, ei să se înmulțească în timp?

Ce este consultanța financiară?

Ședințele de consultanță financiară vizează discutarea, analizarea, găsirea și implementarea de soluții care să aibă în vedere organizarea cât mai facilă a resurselor tale financiare. Discuțiile au în vedere obiectivele majore ale vieții tale, cum ar fi organizarea unui plan de investiții sau cumpărarea unei locuințe. În ambele cazuri este necesară o planificare eficientă a banilor tăi, drept pentru care este nevoie de consultanță financiară pentru a stabili raportul resurselor, coroborat cu cheltuielile și obiectivele pe termen scurt sau lung.

Care sunt avantajele pe care le oferă o ședință de consultanță financiară?

Consultanța financiară îți oferă o optică inedită cu privire la banii tăi, pentru că vei ajunge să înțelegi că aceștia sunt un mijloc și că ei trebuie utilizați rațional, însă fără a-ți afecta calitatea vieții. Discuțiile pe care le am de cele mai multe ori cu clienții mei se poartă atât din perspectiva profesionistului, al consultantului financiar, cât și prin prisma experiențelor personale, care m-au învățat o multitudine de lucruri.

Un lucru foarte important, atunci când vine vorba despre consultanță financiară și planificare este că nu am pierdut niciodată bani investind sau economisind. Așadar, prin prisma experienței personale te pot ajuta să înțelegi că planurile de economisire sunt despre a te ajuta să evoluezi, să crești și o dată cu creșterea personală și cu creșterea stimei de sine, crește și nevoia de a investi eficient și de a te documenta cu privire la oportunitățile pe care le ai.

Îți ofer așadar următoarele beneficii prin intermediul unei ședințe de consultanță financiară 1:1:

– stabilirea obiectivelor financiare și analiza banilor tăi;

– stabilirea unor strategii de economisire sau planuri de investiții pe termen lung;

– ce înseamnă stabilitatea financiară, cum o obții și mai ales cum o păstrezi;

cum să economisești eficient, astfel încât să îți poți crește veniturile.

Sunt alături de tine pentru orice întrebări sau nelămuriri și te aștept să discutăm împreună despre cum poți pune ”bani deoparte” începând chiar de mâine. Vrei să investești în viitor? Atunci începe cu un prim pas: investiția în cunoștințele tale!

Testimoniale

 • Am inceput sa lucrez cu Roxana Bucur intr-un moment in care mi-am dat seama ca nu le am cu management-ul banilor. Si desi incercam sa imi dau seama de 1 an unde este problema, momentul de a-ha a venit in urma cursului "Tu si Banii Tai" organizat de Anamaria Ciuhuta care mi-a si prezentat-o pe Roxana.

  Cu ajutorul ei mi-am dat seama unde cheltuiesc aiurea, am invatat cum sa bugetez castigurile lunare si cel mai important: SA MA TIN DE ELE.

  Si poate treaba care a fost cea mai de valoare a fost ca am invatat sa economisesc. Pentru mine, pentru copiii, pentru batraneti, pentru a-mi acoperi posibile credite etc.

  Treaba asta cu #educatiafinanciara nu e BS, ci este printre cele mai utile pe care un om le poate invata intr-o viata. Pentru ca asa invatam sa nu ne mai fie frica de bani, sa ii utilizam ca pe o unealta de a ne indeplini nevoile(#baniinuaducfericirea), de a nu fi dependenti de ei si de a-i produce usor.

  Roxana Tudor - coach leadership
 • Roxana este o persoană care își face temele cu multă atenție când vine vorba de educație financiară. Dialogul cu ea nu numai că este extraordinar de plăcut dar este și plin de informații care pot să ajute pe oricine vrea să facă pași reali către atingerea obiectivelor majore din punct de vedere financiar! Depinde de tine dacă dorești sau nu să îi pui sfaturile în practică...

  Ion Ivanciuc
 • Roxana este persoana care mi-a deschis ochii si mintea spre noi oportunitati financiare. A aparut in viata mea exact cand aveam nevoie sa iau deciziile corecte si m-a indrumat conform obiectivelor mele. M-a ajutat sa imi vizualizez si sa planific viitorul financiar si mi-a recomandat instrumentele potrivite. Este un profesionist in adevaratul sens al cuvantului si recomand o întâlnire cu Roxana oricui simte nevoia de disciplina financiara si de sfaturile necesare indeplinirii obiectivelor. Multumesc, Roxana!

  Andreea Dumitrescu
 • Am invatat de la Roxana cateva obiceiuri financiare sanatoase, care ne-au adus mai multa liniste si siguranta. Stii momentul acela cand vine o factura mare (spre exemplu asigurarea Casco pentru masina) si luna aceea te simti dezechilibrat financiar? Ei, impreuna cu Roxana am gasit o solutie care functioneaza de minune pentru noi. Deasemenea, discutia cu ea te determina sa te gandesti ce anume iti doresti, sa iti setezi niste obiective si ea te ajuta sa gasesti o solutie si este alaturi de tine, pas cu pas.

  Monica, Bucuresti
 • Nu cred că voi putea transpune în cuvinte recunoștința mea pentru ajutorul oferit de Roxana Bucur. "Dă un pește unui om și îl vei hrăni o zi, învață un om să pescuiască și îl vei hrăni o viață”. Mi-a dat disciplina necesară pentru a învăța să economisesc și  astfel mi-am creat o plasă de siguranță care m-a ajutat în cel mai critic moment din viața mea. Viitorul arată deja mult mai bine pentru mine. Îți multumesc!

  Angelica, București
 • Oferi răspunsuri prompte, transformi limbajul financiar într-unul comun. Ești deschisă și oferi sfaturi bune.

  Daniel, București

Programează o întâlnire

Programează o întâlnire. Alege o zi și o oră disponibilă, scrie cu atenție datele tale și de restul mă ocup personal.

În cazul în care ai făcut programarea, în calendar nu va mai apărea disponibil intervalul orar solicitat, iar tu vei primi un e-mail de confirmare a întâlnirii.

Important: ora setată este pentru România. În cazul în care ești în altă țară, te rog să verifici fusul orar.

Datele tale vor ajunge doar la mine; nu vor fi publice: nimeni nu va putea vedea informațiile tale sau faptul că ai făcut o programare.

2545559

Calendar

iunie 2022
lun mar mie joi vin sâm Dum
303112345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930123
Contact Us

Pentru orice fel de informații sau stabilirea unei întâlniri vă rugăm să ne contactați.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search