Psihologia banilor reprezintă conștientizarea. Tot ceea ce se întâmplă în jurul nostru are un impact. Despre acestea voi vorbi în articolele mele. Voi scrie despre piața financiară, instrumente financiare și acțiunile personale în ceea ce privește banii.

Aștept să îmi sugerezi subiecte și teme pe care vrei să le abordez, ceea ce îți dorești să citești, astfel, mă ajuți să mă inspir și să creez articole pentru acest blog drag mie. De asemenea, dacă vrei să mă susții în acest proiect numit Psihologia banilor, te rog să împarți cu prietenii, cunoștințele tale existența acestui blog, ceea ce înseamnă share pe Facebook ori alte rețele sociale, chiar offline.

Îți mulțumesc pentru plăcerea oferită de a mă citi, de a îmi oferi feedback și sugestii, totodată, de a mă susține, pentru a scrie în continuare. Cu timpul, voi dezvolta mai multe recompense pentru tine, cititorul meu.

Mă găsești aici, prin secțiunea Contact. De asemenea, mă găsești pe Facebook pe pagina personală, aici, și pe pagina de Facebook Psihologia banilor  unde te rog să dai like, pentru a rămâne la curent cu articolele care apar pe blog; numai dacă ți-a plăcut, pe Linkedin, aici și, dacă vrei să fii conectat cu mine și cu articolele mele, te rog, să te înregistrezi în comunitatea ”psihologilor finanțiști” 😊 care doresc să cunoască cât mai multe despre banii și impactul lor asupra bugetului personal și a situației financiare.

Cu drag, te aștept să îmi fii alături în călătoria mea în lumea finanțelor și a pshihologiei!

Călătoria abia a început!

Succes în conștientizarea banilor!

Programează o întâlnire

Programează o întâlnire. Alege o zi și o oră disponibilă, scrie cu atenție datele tale și de restul mă ocup personal.

În cazul în care ai făcut programarea, în calendar nu va mai apărea disponibil intervalul orar solicitat, iar tu vei primi un e-mail de confirmare a întâlnirii.

Important: ora este ora Bucureștiului. În cazul în care ești în altă țară, atunci te rog să verifici fusul orar.

Datele tale vor ajunge doar la mine, nu vor fi publice, nimeni nu va putea vedea informațiile tale sau faptul că ai făcut o programare.

2545559

Calendar

aprilie 2021
lun mar mie joi vin sâm Dum
2930311234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293012
Contact Us

Pentru orice fel de informații sau stabilirea unei întâlniri vă rugăm să ne contactați.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search