Ești gata să-ți transformi angajații în specialiști financiari și să le ofere instrumentele necesare pentru a atinge cele mai importante și costisitoare obiective din viață? Descoperă programele noastre de cursuri de educație financiară, special concepute pentru a oferi abilități solide în gestionarea banilor și în atingerea obiectivelor financiare pe termen lung.

Cu ajutorul programelor noastre, angajații tăi vor beneficia de:

 1. Cunoștințe solide: Cursurile noastre acoperă cele mai importante obiective financiare din viață, precum cumpărarea unei case, educarea copiilor, pregătirea pentru pensie și multe altele.
 2. Planificare financiară personalizată: Angajații vor învăța să își stabilească obiective financiare realiste și să creeze planuri personalizate pentru a le atinge.
 3. Investiții inteligente: Cursurile noastre abordează strategiile de investiții pentru a-și crește potențialul financiar și pentru a proteja viitorul lor financiar.
 4. Gestionarea datoriilor: Angajații vor învăța să gestioneze eficient datoriile și să construiască un scor de credit solid.
 5. Bugetare și economisire: Cursurile noastre acoperă abilități esențiale de bugetare și economisire, pentru a-și controla cheltuielile și pentru a-și asigura o bază financiară solidă.

Programele noastre de cursuri de educație financiară sunt susținute de specialiști financiari experimentați și oferă o abordare practică și interactivă pentru învățare. Oferim o varietate de resurse și instrumente pentru a-i ajuta pe angajați să aplice învățăturile în viața de zi cu zi și să obțină rezultate reale.

Investiția în educația financiară a angajaților tăi este o investiție în creșterea lor personală și profesională. Cu noi, angajații tăi vor dobândi încredere și independență financiară, ceea ce va contribui la o echipă mai angajată și mai motivată.

Nu mai aștepta! Promovează programele noastre de cursuri de educație financiară pentru angajați și dă-le oportunitatea de a-și atinge cele mai importante și costisitoare obiective financiare din viață! Începe acum o călătorie spre succes financiar împreună cu noi!

 

Curs 1. Cursul pentru achiziția locuinței și închiderea anticipată a creditului 

Ești gata să faci primul pas către realizarea visului tău de a avea propria locuință sau să închizi anticipat creditul pentru a deveni proprietarul casei tale? Descoperă cursul nostru pentru achiziția locuinței și închiderea anticipată a creditului, conceput special pentru a-ți oferi cunoștințele și abilitățile necesare pentru a lua decizii financiare informate și responsabile.

Cu ajutorul cursului nostru, vei beneficia de:

 1. Informații esențiale: Cursul acoperă toate aspectele importante legate de achiziția locuinței, de la evaluarea pieței imobiliare la procesul de aplicare pentru un credit ipotecar.
 2. Ghid pas cu pas: Vei primi un ghid pas cu pas pentru a naviga prin procesul de achiziție a locuinței, ceea ce te va ajuta să eviți capcanele și să faci alegeri informate.
 3. Strategii de economisire: Cursul va include și strategii pentru economisirea banilor în vederea închiderii anticipate a creditului, pentru a scăpa mai repede de datorii și a economisi costuri pe termen lung.
 4. Înțelegerea termenilor financiari: Vom demistifica termenii financiari și vom explica în limbaj clar și accesibil tot ceea ce trebuie să știi pentru a lua decizii informate.
 5. Răspunsuri la întrebări: Vei putea adresa întrebări experților noștri și vei primi răspunsuri personalizate pentru a-ți clarifica nelămuririle.

Participând la cursul nostru pentru achiziția locuinței și închiderea anticipată a creditului, vei fi pregătit să faci pașii importanți în căutarea casei tale visate și să-ți îndeplinești obiectivele financiare cu succes.

Nu mai sta pe gânduri! Profită acum de cursul nostru și transformă-ți visul în realitate! Începe călătoria către propria locuință și libertatea financiară cu ajutorul nostru!

 

Curs 2. Cursul de susținere financiară a viitorului copilului  

Ești părintele preocupat de viitorul financiar al copilului tău? Descoperă cursul nostru special de susținere financiară a viitorului copilului, creat cu grijă și dedicare pentru a te ajuta să construiești un viitor financiar solid pentru cel mic.

Cu ajutorul acestui curs, vei beneficia de:

 1. Planificare financiară pe termen lung: Vei învăța să planifici cu înțelepciune viitorul financiar al copilului tău, asigurându-i un start bun în viață.
 2. Economisire inteligentă: Cursul nostru acoperă strategiile de economisire pentru a-i oferi copilului tău o rezervă financiară importantă pentru nevoile sale viitoare.
 3. Investiții pentru creșterea patrimoniului: Vei învăța să investești în mod inteligent pentru a crește patrimoniul copilului tău și pentru a-i asigura un viitor mai prosper.
 4. Educație financiară pentru copil: Cursul include și sfaturi despre cum să îi înveți pe copii să gestioneze banii și să dezvolte abilități financiare de bază.
 5. Asigurări pentru siguranța financiară: Vei fi informat despre tipurile de asigurări necesare pentru a proteja viitorul copilului tău în fața imprevizibilului.
 6. Ghid practic: Cursul vine cu un ghid practic pentru a-ți îndeplini obiectivele financiare legate de viitorul copilului tău.
 7. Suport de la experți: Echipa noastră de experți financiari va fi alături de tine pentru a-ți oferi consultanță și răspunsuri la întrebări.

Cursul de susținere financiară a viitorului copilului reprezintă un pas esențial în asigurarea unui viitor prosper pentru cel mic și îți oferă instrumentele de care ai nevoie pentru a lua decizii financiare informate și responsabile.

Nu mai sta pe gânduri! Investește acum în viitorul copilului tău! Descoperă cursul nostru și începe să construiești un viitor financiar sigur și plin de oportunități pentru cel mai important dar al tău – copilul tău!

Curs 3. Cursul de investiții financiare 

Ești gata să descoperi tainele lumii investițiilor financiare și să-ți valorifici banii în mod inteligent? Află acum mai multe despre cursul nostru de investiții financiare, care te va învăța să faci alegeri financiare informate și să-ți crești potențialul de câștig.

Cu ajutorul acestui curs, vei beneficia de:

 1. Cunoștințe fundamentale: Cursul acoperă aspectele fundamentale ale investițiilor financiare, astfel încât să dobândești o înțelegere clară și completă asupra acestui domeniu.
 2. Strategii de investiții: Vei învăța diverse strategii de investiții, astfel încât să poți alege cea mai potrivită pentru obiectivele tale financiare.
 3. Identificarea oportunităților: Cursul îți va dezvălui cum să identifici oportunitățile de investiții cu potențial de creștere.
 4. Gestionarea riscurilor: Vei învăța să gestionezi riscurile asociate cu investițiile, pentru a te asigura că iei decizii informate.
 5. Diversificare: Cursul te va învăța să diversifici portofoliul de investiții, pentru a-ți proteja investițiile pe termen lung.
 6. Consistență și disciplină: Vei dobândi abilități pentru a investi cu consistență și disciplină, pentru a obține rezultate mai bune pe termen lung.
 7. Suport continuu: Cursul vine cu suport continuu și răspunsuri la întrebări de la experții noștri financiari.

Investiția în cunoștințe despre investiții financiare este o investiție în viitorul tău financiar. Cu ajutorul nostru, vei dobândi încredere și înțelegere în modul în care funcționează investițiile și vei lua decizii financiare mai inteligente.

Nu mai sta pe gânduri! Profită acum de cursul nostru de investiții financiare și începe să-ți crești potențialul de câștig și să-ți atingi obiectivele financiare cu succes! Lasă-ne să fim alături de tine pe drumul către succesul financiar!

Curs 4. Cursul pentru suținerea financiară la pensie  

Ești pregătit să te asiguri că ai un viitor financiar sigur și liniștit la pensie? Descoperă acum cursul nostru special pentru susținerea financiară la pensie, conceput pentru a-ți oferi cunoștințele și strategiile necesare pentru a-ți construi un plan financiar solid pentru anii de pensionare.

Cu ajutorul acestui curs, vei beneficia de:

 1. Planificare personalizată: Vei primi un plan de pensii personalizat, adaptat nevoilor și obiectivelor tale financiare pe termen lung.
 2. Calculul necesarului financiar: Cursul te va ajuta să calculezi suma de bani necesară pentru un trai confortabil la pensie, astfel încât să poți planifica în consecință.
 3. Investiții inteligente: Vei învăța strategiile de investiții potrivite pentru a-ți crește potențialul financiar și a asigura o sursă constantă de venit la pensie.
 4. Planificare pentru situații neprevăzute: Cursul acoperă și strategii pentru gestionarea situațiilor neprevăzute, asigurându-ți un plus de securitate financiară la pensie.
 5. Beneficii fiscale și avantaje: Vei fi informat despre beneficiile fiscale și avantajele pe care le poți obține în planificarea financiară pentru pensie.
 6. Consistență și disciplină financiară: Cursul te va învăța să investești cu consistență și disciplină, pentru a te apropia de obiectivele financiare la pensie.
 7. Suport de la experți: Echipa noastră de consultanți financiari va fi alături de tine pentru a-ți oferi consultanță și răspunsuri la întrebări.

Investiția în cunoștințe despre susținerea financiară la pensie este esențială pentru a-ți asigura un viitor financiar sigur și fără griji. Cu ajutorul nostru, vei dobândi încredere și independență financiară, ceea ce te va ajuta să te bucuri de anii de pensionare cu liniște și bucurie.

Nu mai sta pe gânduri! Profită acum de cursul nostru pentru susținerea financiară la pensie și începe să construiești un viitor financiar sigur și prosper! Lasă-ne să fim alături de tine pe drumul către o pensie fericită și liniștită!

 

Cursurile de educație financiară  pentru angajați se susțin online.

Programarile se fac pe mail, la adresa: info@psihologiabanilor.ro.

Programează o întâlnire

Programează o întâlnire GRATUITA. Alege o zi și o oră disponibilă, scrie cu atenție datele tale și de restul mă ocup personal.

În cazul în care ai făcut programarea, în calendar nu va mai apărea disponibil intervalul orar solicitat, iar tu vei primi un e-mail de confirmare a întâlnirii.

Important: ora setată este pentru România. În cazul în care ești în altă țară, te rog să verifici fusul orar.

Datele tale vor ajunge doar la mine; nu vor fi publice: nimeni nu va putea vedea informațiile tale sau faptul că ai făcut o programare.

2545559

Atentie!

Programarea intalnirii nu inseamna si ca aceasta este confirmata. Va rugam sa asteptati confirmarea intalnirii. Veti primi pe adresa de e-mail link-ul de acces privind intalnirea stabilita. Va multumim.

Calendar

mai 2024
lun mar mie joi vin sâm Dum
293012345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829303112

TESTIMONIALE

 • Trainingul a fost foarte complex, oferind informatii extrem de utile atat pentru cineva care este la inceput de drum in ceea ce priveste economisirea si educatia financiara, dar si pentru persoane care practica asta de ceva timp. Personal, m-a ajutat sa ma organizez mai bine, sa imi formez un plan de economisire, sa inteleg ce efecte pot produce actiunile mele pe termen lung. Recomand cu caldura acest training tuturor persoanelor, nu numai celor interesate de siguranta financiara a copiilor lor, dar si celor interesate de propria siguranta financiara.

  Mihaela Podoreanu
 • Un workshop de care cu totii avem nevoie pentru a ne da seama de lumea in care traim. Pentru a realiza cat de important este ca educatia financiara sa incepaa de timpuriu. Pentru a vedea cat de mult ne ajuta sa stim cateva lucruri esentiale testate despre ce inseamna in ziua de azi educatia financiara. Recomand cu caldura acest workshop!

  Mi-a dezvaluit cativa pasi simpli pe care oricine ii poate aplica, mai ales in viata de familie

  Sarbu Oana Madalina
Contact Us

Pentru orice fel de informații sau stabilirea unei întâlniri vă rugăm să ne contactați.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search