• CLAUDIA STAN

  Sprijin menținerea echilibrului în viața oamenilor  care iau decizii financiare importante pentru visurile lor prin planificare și documentare specifică. Trecem printr-o perioadă lungă de neliniște și instabilitate. Știu că asta se răsfrânge în toate ariile vieții noastre, dar poate cel mai acut văd asta în domeniul economic, acolo unde sunt și cel mai în măsură să îți vorbesc. Nevoia de a fi în siguranță în vreme de cumpene economice, inflație și instabilitate este tot mai mare și te îndrum spre un drum mai sigur din punct de vedere financiar. Acum NU este momentul să ne oprim din planificare, dimpotrivă! (Citește mai mult)

 • ANDREEA TOBOSARU

  Motivul pentru care am început această activitate de consultant și planificator financiar are fundament în viața personală. Eu nu am luat deciziile cele mai bune financiar, din lipsa de informații și cunoștinte, din lipsă de bani și timp. Aceste decizii au pus presiune asupra bugetului o perioadă lungă de timp. Consider că mulți dintre noi nu avem timp încât să fim bine informați căci a deține toate informațiile conduce la a putea lua decizii mult mai bune în ceea ce privește: nevoia de bani, protecția sănătății, creșterea averii, siguranța financiară pentru familie, retragerea eficientă din activitate (Citește mai mult)

 • DORINA CRETA

  Susțin dezvoltarea financiară a României prin educația financiară a fiecărui cetățean și pun umărul la  schimbarea vieții financiare a 1000 persoane în următorul an. Este foarte important, consider eu, să avem informațiile la momentul potrivit. Îmi doresc să ajut cât mai mulți părinți să își permită să  își susțină copiii; să nu ajungă în situația mea ca din cauza lipsei banilor să rămână în mediul rural și să facă acolo 10 clase. Această situație educațională personală a făcut să fie nevoie de 5 ani de liceu, la 3 profile diferite care, de altfel, nu mi-au plăcut, însă nu am avut altă opțiune. Îmi doresc să văd (Citește mai mult)

 • CRISTINA IVAN

  Numele meu este Cristina Ivan si sunt consultant și planificator financiar personal. De-a lungul anilor am avut multe experiențe personale și profesionale care m-au modelat într-un profesionist dedicat și într-un susținător al independenței financiare. Povestea mea profesională a început ca educator, apoi economist, urmând să fac tranziția pentru o perioadă mai mare către corporație, dar mereu visând că munca mea poate avea un impact semnificativ în viața oamenilor. Viața mea a fost marcată de propria călătorie financiară și de învățarea din propriile greșeli. Aceste experiențe m-au (Citește mai mult)

 • Flavia Tiplea

  Iubesc oamenii și cea mai mare bucurie a mea e să ajut. Am ajuns însă la concluzia că cel mai bun ajutor nu e acela de a oferi un pește, când îi e foame, ci de a-l învăța să pescuiască, astfel asigurându-i un ajutor pe termen lung și o schimbare a situației sale. Tocmai de aceea am ales acest drum al educației financiare, pentru a oferi sfaturi celor ce au nevoie să învețe gestionarea bugetului disponibil, dar și pentru a oferi soluții personalizate celor ce doresc să își atingă anumite obiective pe termen mediu sau lung: bani pentru formarea profesională a copiilor, refinanțarea sau închiderea unui (Citește mai mult)

Programează o întâlnire

Programează o întâlnire GRATUITA. Alege o zi și o oră disponibilă, scrie cu atenție datele tale și de restul mă ocup personal.

În cazul în care ai făcut programarea, în calendar nu va mai apărea disponibil intervalul orar solicitat, iar tu vei primi un e-mail de confirmare a întâlnirii.

Important: ora setată este pentru România. În cazul în care ești în altă țară, te rog să verifici fusul orar.

Datele tale vor ajunge doar la mine; nu vor fi publice: nimeni nu va putea vedea informațiile tale sau faptul că ai făcut o programare.

2545559

Atentie!

Programarea intalnirii nu inseamna si ca aceasta este confirmata. Va rugam sa asteptati confirmarea intalnirii. Veti primi pe adresa de e-mail link-ul de acces privind intalnirea stabilita. Va multumim.

Calendar

februarie 2024
lun mar mie joi vin sâm Dum
2930311234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829123
Contact Us

Pentru orice fel de informații sau stabilirea unei întâlniri vă rugăm să ne contactați.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search