Beez – economisește, cheltuind!

Educația financiară este un subiect care a luat amploare, ceea ce este îmbucurător pentru toți. Mai ales pentru cei ca mine, care acționează conform principiilor finanțelor personale și sfătuiește și recomandă oamenilor să își realizeze obiectivele financiare având grijă de banii lor, economisind și investind.

Băieții de la Beez au creat o platformă foarte interesantă care îți permite să economisești, cheltuind. Da, așa este, ai citit bine, cheltuind, poți economisi. Principiul pe care ei l-au adus, astfel, în prim – plan vizează comportamentul, pe care cu toții îl avem, și anume: să cheltuim. Aici vorbim despre cheltuielile care oricum trebuie realizate. Chiar dacă suntem atenți la bugetul nostru și avem grijă pe ce ne cheltuim banii munciți, tot trebuie să facem anumite cheltuieli: pantofi, o carte, un telefon (atunci când cel vechi s-a stricat J )  și, de ce nu, astfel să putem economisi bani.

Vă invit să accesați site-ul și să vă logați pe platforma Beez, să vedeți partenerii, care nu sunt puțini, de la care oricum faceți cumpărături și sunteți răsplătiți cu bani economisiți. Platforma o găsiți aici: https://use-beez.com/Account/Login?ReturnUrl=%2F

Această platformă nu este o schemă piramidală sau vreun mlm care vă face bogați peste noapte (nu agreez astfel de scheme de îmbogățire). Este pur și simplu o platformă pe care doi băieți au gândit-o: Lucian Camba și Vasile Tamaș pentru a atrage astfel atenția oamenilor cu privire la educația financiară, mai exact la economisire, chiar și atunci când fac cumpărături. Platforma are integrată ideea setării unui obiectiv financiar pentru care strângem bani, nimic mai adevărat, în ceea ce privește principiile finanțelor personale. Băieții vor ca pe viitor, pe lângă parteneriate, mult mai multe, să integreze și produse financiare prin intermediul cărora banii economisiți cu ajutorul platformei să fie multiplicați prin folosirea produselor financiare de investiție din piața financiară. Aici vor avea un alt salt pe care îl vor avea de făcut în creșterea educației financiare din România, ceea ce va necesita și un specialist, însă până atunci, vă invit să folosiți această platformă dacă oricum cumpărați produsele de la partenerii Beez.

Spor în conștientizarea banilor (și a banilor cheltuiți la cumpărături, astfel încât să îi economisiți pentru obiectivele voastre financiare) !

Dacă vrei să ai parte de eficiența administrării și investirii banilor precum o fac oamenii prosperi, alătură-te lor!

Articole Recente

Lasă un Comentariu

Contact Us

Pentru orice fel de informații sau stabilirea unei întâlniri vă rugăm să ne contactați.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search