274858894_319624286857311_4016936585991133107_n
rb-46

Cine sunt?

Roxana Bucur este numele meu.

În copilărie s- au pus bazele vieții mele financiare și, totodată ale profesiei mele.

La 4 ani am început să economisesc primii mei bani – monendele de la cumpărături – restul și banii primiți de la rude, de la ”colindat”.

La vârsta de 15 ani și jumătate m-am angajat part-time, iar la  17 ani am avut primul meu depozit bancar pentru că economiseam 90% din venitul câștigat.

Prin urmare sunt independentă de mică. Aveam un obiectiv pentru care lucram: casa proprie și eram mânată de nevoi, iar nevoia principală: siguranța financiară.

Am absolvit FPSE-PIPP (Facultatea de Psihologie și Științele Educației – profesionalizarea Pedagogia Învățământului Primar și Preșcolar) și m-am angajat pe un salariu mult mai mic decât câștigam până în acel moment. Acela a fost un șoc pentru mine și de aceea nu am renunțat la a îmi căuta un venit suplimentar care a venit cu rolul de planificator și consultant financiar într-o companie multinațională; o franciză nemțească de educație financiară, consultanță și intermediere financiară. Am învățat teoria economisirii și a investițiilor. (Teoria economisirii: ”plătește -te pe tine primul!”, ”nu cheltui tot ceea ce câștigi!”, ”acoperă-ți nevoile de bază și asigură-ți viitorul prin economii și investiții!„.)  Atunci a fost prima dată când am auzit despre investiții, inclusiv cuvântul: investiții și, totodată, acum 7 ani am început să investesc sigur și eficient pentru viitorul meu financiar.

În continuare am alocat timp și alte resurse pentru educația mea financiară, educația mea antreprenoriala încât acum sunt în fața ta cu experiența de 7 ani – expert consultant financiar; consultant financiar avizat în asigurări, pensii private, piață de capital și în curând produse bancare, analizând în peste 500 de ore de analiză și consultanță financiară situații individuale și alte 10.000 de ore de training și cursuri toate categoriile de produse financiare din piață. Am un obiectiv măreț, însă nu imposibil: un milion de gospodării educate financiar.

În momentul de față am peste 200 de clienți și gestionez lunar puțin peste 800.000 de euro, punând umărul profesional la realizarea obiectivelor importante din viața unui om: susținerea copiilor lui, retragerea eficientă din activitate, închiderea anticipată a creditelor imobiliare, siguranță financiară și independență financiară față de orice și oricine: stat, angajator, familie, instituțiile financiare din piață.

Am observat că oamenii supraestimează ce pot face pe termen scurt și subestimează ce pot face pe termen lung, de aceea, eu, la vârsta mea, cu experiența a peste 500 de situații financiare individuale și experiența personala te pot călăuzi în educația financiară – psihologia banilor și îți pot spune că în acest moment am locuința proprie, achiziționată independent de bancă, am 3 soluții de investiții: una sigură de termen mediu și lung, una sigură însă pe termen lung, cu riscuri pe termen scurt, ca o diversificare a primei și una pe termen scurt cu risc foarte mare – cel mai mare din piață – unde am alocat o sumă pe care mi-o asum să o pierd. Am siguranță financiară creata de rezervele necesare pentru personalitatea mea financiară și a responsabilității din acest moment și două afaceri: 2 francize de educație financiară: una pentru copii: opționale B2B și o alta de educație financiară pentru adulți: planificare, consultanță și intermediere financiară.

De aici înainte este doar despre tine, te invit să parcurgem împreună următoarele informații și să îți urez: succes în conștientizarea banilor!

Programează o întâlnire

Programează o întâlnire GRATUITA. Alege o zi și o oră disponibilă, scrie cu atenție datele tale și de restul mă ocup personal.

În cazul în care ai făcut programarea, în calendar nu va mai apărea disponibil intervalul orar solicitat, iar tu vei primi un e-mail de confirmare a întâlnirii.

Important: ora setată este pentru România. În cazul în care ești în altă țară, te rog să verifici fusul orar.

Datele tale vor ajunge doar la mine; nu vor fi publice: nimeni nu va putea vedea informațiile tale sau faptul că ai făcut o programare.

2545559

Atentie!

Programarea intalnirii nu inseamna si ca aceasta este confirmata. Va rugam sa asteptati confirmarea intalnirii. Veti primi pe adresa de e-mail link-ul de acces privind intalnirea stabilita. Va multumim.

Calendar

mai 2024
lun mar mie joi vin sâm Dum
293012345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829303112
Contact Us

Pentru orice fel de informații sau stabilirea unei întâlniri vă rugăm să ne contactați.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search