rb-40

Sunt Roxana Bucur, o tânără care de mică a aflat ce sunt banii și la vârsta de 4 ani am început să economisesc primii mei bani.

Am crescut alături de bunica mea pe care o vedeam că pune deoparte ”bani albi pentru zile negre”. Așa a început educația mea financiară. Fiecare bănuț mergea în pușculița mea, de fapt o gentuță în care îmi economiseam banii.

La vârsta adolescenței am început să lucrez în vânzări și astfel am continuat economisirea, punând deoparte 90% din venitul meu. Acum sunt la 50% și îmi și investesc sumele economisite.

Îmi plac foarte mult copii și sunt profesor pentru învățământ primar și preșcolar, absolvind Facultatea de Psihologie și Științele Educației. Pasiunea pentru oameni, finanțe, psihologie și educație m-a determinat să accept o colaborare în finanțe – educație financiară, respectiv planificare și consultanță financiară. De 6 ani sunt planificator și consultant financiar independent.

”Psihologia banilor” s-a născut din dorința de a îmbina cele două specializări, pentru ”a îi să învăța pe ceilalți ceea ce și eu am învățat la rândul meu”. Scopul meu este de a împărtăși informațiile și strategiile pe care le dețin pentru realizarea obiectivelor financiare personale. Misiunea mea constă în alfabetizarea financiară și stăpânirea vieții financiare.

Creșterea nivelului de educație financiară reprezintă scopul activității mele din zona de online și offline. Clienții mei sunt clienți educați din punct de vedere financiar, atenți la banii lor și la realizarea obiectivelor. Mă încarc de energie în momentele în care pun bazele unei siguranțe financiare, unui plan de economisire/investiții pentru obținerea locuinței proprii, închiderea anticipată a creditului, susținerea financiară a viitorului copiilor și a pensiei, precum și constituirea unui venit pasiv.

Copiii reprezintă generația de mâine și noi suntem responsabili de dezvoltarea lor, implicit, de a noastră.

Te invit să îmi fii alături în creșterea nivelului de educație financiară din Romania. Cu fiecare persoană educată și dezvoltată, din punct de vedere financiar, aceasta țară va fi una de top. Numai împreună putem să evoluăm financiar!

Programează o întâlnire

Programează o întâlnire. Alege o zi și o oră disponibilă, scrie cu atenție datele tale și de restul mă ocup personal.

În cazul în care ai făcut programarea, în calendar nu va mai apărea disponibil intervalul orar solicitat, iar tu vei primi un e-mail de confirmare a întâlnirii.

Important: ora setată este pentru România. În cazul în care ești în altă țară, te rog să verifici fusul orar.

Datele tale vor ajunge doar la mine; nu vor fi publice: nimeni nu va putea vedea informațiile tale sau faptul că ai făcut o programare.

2545559

Calendar

ianuarie 2022
lun mar mie joi vin sâm Dum
272829303112
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31123456
Contact Us

Pentru orice fel de informații sau stabilirea unei întâlniri vă rugăm să ne contactați.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search