CRISTINA IVAN

  Numele meu este Cristina Ivan si sunt consultant și planificator financiar personal. De-a lungul anilor am avut multe experiențe personale și profesionale care m-au modelat într-un profesionist dedicat și într-un susținător al independenței financiare.

  Povestea mea profesională a început ca educator, apoi economist, urmând să fac tranziția pentru o perioadă mai mare către corporație, dar mereu visând că munca mea poate avea un impact semnificativ în viața oamenilor. Viața mea a fost marcată de propria călătorie financiară și de învățarea din propriile greșeli. Aceste experiențe m-au condus la o concluzie clară: independența financiară este un aspect crucial în viața noastră. Am înțeles cât de important este să ne gestionăm finanțele personale într-un mod sănătos și responsabil. Aceste lecții m-au motivat să explorez și să înțeleg în profunzime lumea finanțelor personale, astfel încât să pot oferi celorlalți sfaturi înțelepte și soluții personalizate pentru a-și îmbunătăți situația financiară.

  Astăzi, misiunea mea este să îndrum cât mai mulți oameni spre independența financiară. Cred cu tărie că fiecare individ merită să-și controleze propriul viitor financiar și să ia decizii informate pentru a-și atinge obiectivele financiare pe termen scurt, mediu și lung.

  Prin intermediul ședințelor noastre de consultanță, iți voi oferi instrumentele, strategiile și resursele necesare pentru a face alegeri financiare informate și pentru a-ți construi un fundament financiar solid. Vom explora subiecte precum economisirea, investițiile, închiderea creditelor, susținerea copiilor și planificarea pentru pensie, astfel încât să aveți un control deplin asupra propriilor finanțe.

  Ceea ce mă diferențiază este abordarea mea personalizată și atentă la nevoile și obiectivele fiecărei persoane. Înțeleg că fiecare persoană are circumstanțe financiare unice, iar eu sunt aici pentru a oferi soluții adaptate situației tale individuale. Nu ne vom opri doar la crearea unui plan financiar inițial. Vom monitoriza progresul și te voi ajuta să faci ajustări atunci când este nevoie. Vom evalua periodic strategiile și iți voi oferi suportul necesar pentru a face față schimbărilor de viață sau de situație financiară.

  Te aștept cu drag la o cafea și o discuție cu multe idei și inspirație în căutarea independenței tale financiare!

  Contact Us

  Pentru orice fel de informații sau stabilirea unei întâlniri vă rugăm să ne contactați.

  Not readable? Change text. captcha txt
  0

  Start typing and press Enter to search